Hondentuigjes

COMING SOON

Maak elke wandeling een plezierige en stijlvolle ervaring met Trimmi!
~ Comfort en stijl
~ Veiligheid en controle
~ Verstelbaar en gemakkelijk in gebruik

 

 

Maak indruk tijdens wandelingen met jouw trouwe viervoeter

Onze collectie, bestaande uit zowel teddy als nylon materialen, biedt de perfecte combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid voor jouw trouwe viervoeter. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle hondenhalsband, een gepersonaliseerde hondenriem met naam, een autogordel voor je hond of zelfs een hondenhalsband met licht voor avondwandelingen, wij hebben het allemaal.

Ontdek onze hoogwaardige collectie en geef jouw trouwe viervoeter de stijlvolle uitstraling die hij verdient! Alle producten zijn ontworpen met comfort en veiligheid voor je hond in gedachte, alle items zijn voorzien van een lock sluiting voor extra veiligheid.  

Nylon collectie 

Ontdek onze hoogwaardige nylon collectie, waar functionaliteit en stijl samenkomen om jou en je hond de beste wandelervaring te bieden. Deze Trimmi collectie is beschikbaar in twee prachtige kleuren bruin en groen. Gemaakt van sterk en waterbestendig nylon, wat de items perfect maken voor dagelijks gebruik. Daarnaast mogelijk met naam van jouw trouwe viervoeter, wat jouw set persoonlijk en uniek maakt. Ontdek de collecties halsbanden, tuigjes, hondenriemen en autogordels.

Teddy collectie

Ontdek onze exclusieve teddy collectie, waar luxe en comfort samenkomen om jouw hond de ultieme wandelervaring te bieden. Deze Trimmi teddy collectie is beschikbaar in twee prachtige kleuren bruin en beige. Gemaakt van zacht en pluizig teddy materiaal, wat naast een luxe uitstraling ook maximaal comfort biedt voor je hond. Perfect voor dagelijks gebruik, dankzij de duurzame en stijlvolle afwerking. Ontdek onze collecties halsbanden, harnassen, riemen en autoriemen.

Maattabel

  Maat Nekomvang Borstomvang Breedte band
Hondentuigje S 25 tot 40 cm 32 tot 50 cm 2 cm
  M 40 tot 58 cm 48 tot 68 cm 2,5 cm
  L 58 tot 76 cm 66 tot 86 cm 2,5 cm
Hondenhalsband XS 22 tot 30 cm   2 cm
  S 28 tot 43 cm   2 cm
  M 33 tot 51 cm   2,5 cm
  L 41 tot 66 cm   2,5 cm