Wandelen

Dit is de bestemming voor al jouw behoeften tijdens het uitlaten van je trouwe viervoeter!

 

Onze trimmi poepzakdrager maakt het opruimen van hondenpoep eenvoudiger dan ooit tevoren. Met zijn handige ontwerp kun je de zakjes moeiteloos meenemen tijdens wandelingen, zodat je altijd klaar bent om op te ruimen. 

 

Naast onze handige poepzakdrager bieden we ook een assortiment biologisch afbreekbare poepzakjes aan. Onze zakjes zijn stevig, lekbestendig en milieuvriendelijk, zodat je met een gerust hart kunt wandelen en genieten van quality time met je hond. 

 

Wil je ervoor zorgen dat jouw trouwe viervoeter ook 's avonds veilig is tijdens het wandelen? Ontdek dan onze collectie LED-halsbanden. Met deze halsbanden blijft je hond goed zichtbaar in het donker, wat zorgt voor extra gemoedsrust voor jou en de veiligheid van je dier.

 

Of je nu een nieuwe Trimmi poepzakdrager, hoogwaardige poepzakjes of een LED-halsband zoekt, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om het uitlaten van je hond gemakkelijker en veiliger te maken. Bestel vandaag nog en maak van elke wandeling een plezierige ervaring voor jou en je hond!