Trimmi verzorgingsproducten

Ontdek onze fijne formule en geef de huid en vacht van jouw dier wat het verdiend!

~Hypoallergene formule met natuurlijke ingrediënten 
~PH gebalanceerd voor dier
~ Alcoholvrij met natuurlijke werking

Honden en katten parfum

Dierenparfum is een geurproduct dat speciaal is ontworpen om honden en katten een aangename geur te geven. Het wordt gebruikt om ongewenste geurtjes te verdoezelen of om jouw hond en kat een frisse geur te geven. Hondenparfum kan helpen om de geur van een hond tijdelijk te verfrissen. Het is belangrijk dat deze parfum speciaal geformuleerd is voor honden en katten en dat deze alcoholvrij is, omdat alcohol de huid van uw dier kan uitdrogen.

De Trimmi honden en katten parfum is speciaal ontwikkeld om onaangename geuren weg te nemen en uw lieve hond of kat langdurig fris en aangenaam te laten ruiken. Naast de heerlijke geur deodoriseert deze parfum ook ongewenste geuren, dit wordt bereikt door onze speciale alcoholvrije formule met persimmon extract dat zorgt voor een natuurlijke en zeer effectieve geurbestrijding. Daarnaast is de honden en katten parfum niet alleen beperkt tot het gebruik op de vacht, maar kan ook gebruikt worden als uw hond of kat ergens heeft geplast. Maak de plek dan eerst schoon en spray dan de Trimmi parfum op deze plek, dit zal de urine geur elimineren in slechts 30 seconden.

 

Hondenparfum

Gebruik deze Trimmi honden parfum na een lange wandeling of na een vieze regenbui. Met deze parfum ruikt je hond altijd goed en hoef je hem of haar niet vaak in bad te doen. De cologne geur is een heerlijke honden parfum voor reu. Voor teefjes is de bloom geur heerlijk! Maar beide geuren kunnen natuurlijk voor beide geslachten.

Kattenparfum

De Trimmi parfum is ook een parfum voor katten, welke ongewenste geuren binnen 30 seconden elimineert. Deze katten parfum is ook te gebruiken voor ongewenste urine geuren op plekken in uw huis. De cologne geur is een heerlijke parfum voor een kater en de bloom geur is heerlijk voor op een poes. Natuurlijk kan het voor beide geslachten.

 

Waarom uw honden en katten parfum kopen bij Trimmi?

De Trimmi parfum voor honden en katten is een huidvriendelijke dierenparfum zonder alcohol en met een natuurlijke werking. De parfum is gemakkelijk te gebruiken en gaat lang mee, omdat de geur langere tijd in de vacht blijft hangen.
Dit 50ml sprayflesje is ideaal voor onderweg of gewoon voor gebruik in huis.

Bestellingen worden al vanaf €40,- gratis bij je thuisbezorgd en binnen 1 werkdag verzonden
Bekijk ook onze andere 
categorieën voor natuurlijke tekenbanden, natuurlijke snacksverzorging en leuk honden speelgoed.