Verzorging 

Verzorg en vertroetel jouw trouwe viervoeter met deze fijne producten van Trimmi.

Verzorging hond en kat 

Bij het verzorgen van je hond of kat is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken die geschikt zijn voor hun specifieke behoeften. Denk bij honden en katten aan het borstelen van de vacht om klitten en losse haren te verwijderen, het regelmatig knippen van de nagels en de tanden goed te verzorgen. De vachtverzorging handschoen is een rubberen borstel voor honden en werkt prettig wanneer dieren borstelen niet fijn vinden omdat zij het gevoel hebben dat ze gewoon lekker geaaid worden. Bij katten kan borstelen ook helpen bij het verminderen van haarballen en het voorkomen van klitten. Deze borstel werkt zowel voor lang- en kortharige vachten. Voor de tandverzorging hond is de tandenborstel hond een handig hulpmiddel, of gebruik hiervoor kauwspeelgoed waarbij honden zelf de tanden reinigen.

 

Jouw trouwe viervoeter in bad 

Met deze fijne verzorgingsproducten van Trimmi kun je het baden van je dier leuker maken en vergemakkelijken. Bijvoorbeeld met de Trimmi massage borstel voor in bad, hier kun je shampoo toevoegen aan de bovenkant en door in de borstel te knijpen kun je deze direct aanbrengen en goed inmasseren in de vacht. Spoel de shampoo dan goed uit. Daarna is de microvezel honden handdoek heel handig voor het snel afdrogen van je hond. Deze honden handdoek absorbeert vocht effectief en kan zeer handig zijn bij het schoonmaken van een natte vacht, dus ook heel handig na een wandeling in de regen. Kortom een ideale handdoek voor je hond.

Handig voor baasjes

Waarom verzorging producten kopen bij Trimmi?

Ben je op zoek naar fijne verzorgingsproducten voor je hond of kat? Trimmi heeft fijne, duurzaam en unieke dierverzorging producten, van zachte microvezel handdoeken tot handige honden tandverzorging en nagelverzorging artikelen. 
Uiteraard zijn alle Trimmi artikelen gemaakt van veilig materiaal voor elk dier.

Bestellingen worden al vanaf €40,- gratis bij je thuisbezorgd en binnen 1 werkdag verzonden
Bekijk ook onze andere 
categorieën voor alcoholvrije dierenparfumnatuurlijke snacks en leuk en uniek honden speelgoed.