Kauwspeelgoed hond

Trimmi kauwspeelgoed zorgt dat het gebit van jouw trouwe viervoeter spelenderwijs gereinigd wordt. 

~ Verminderd verveling en vernieling 
~ Bevordert gezonde tanden en tandvlees

 

Kauwspeelgoed hond

Kauwspeelgoed voor honden is speciaal ontworpen speelgoed dat is gemaakt om aan de kauwbehoefte van honden te voldoen. Honden hebben van nature de neiging om te kauwen en kauwspeelgoed kan helpen om hun tanden en tandvlees gezond te houden, verveling te voorkomen, stress te verminderen en helpen met een mentale stimulatie. 
Tanden reinigend speelgoed heeft speciale structuren wat helpt bij het reinigen van de tanden en het bevorderen van een gezond gebit bij jouw trouwe viervoeter. Ook heeft bijvoorbeeld de speelring noppen die het tandvlees van de hond masseren terwijl ze kauwen. Het bijtspeelgoed is gemaakt van duurzaam en veilig rubber, het is slijtvast met veel elasticiteit. 

Likbehoeften en kauwbehoeften van een hond 

Honden hebben van nature de nijging om te kauwen. Er zijn verschillende manieren om je hond te voorzien van deze behoeften zoals natuurlijke hondensnacks, kauwspeelgoed of een kauwbot voor honden.
Laat je hond minimaal 20 minuten per dag kauwen, dit is goed voor vermindering van tandplak en tandsteen, mentale stimulatie dus verminderd verveling en vernieling en verlichting voor spanning en stress. Gebruik hiervoor 100% natuurlijke kauwsnacks of kauwspeelgoed wat speciaal is ontworpen om aan de kauwbehoefte van honden te voldoen. 

Ook is likken bij honden natuurlijk gedrag, ze doen dit bijvoorbeeld om zichzelf te reinigen, voor smaak en interesse, om aandacht te vragen bij hun baasjes of om te kalmeren. Wanneer een hond veel likt komt er endorfine vrij komt in de hersenenen wat kan helpen te kalmeren in stressvolle situaties. Een likmat is een speciale mat waarop je hond kan likken, dit geeft je hond een mentale training of kalmeert je hond. Je kunt deze mat bijvoorbeeld invriezen met smakelijke ingrediënten om je hond bezig te houden en tevreden te stellen.

Denkspellen hond

Denkspellen of intelligentie speelgoed voor honden stimuleert het IQ, verbeterd de intelligentie, verminderd verveling en vernieling en bevordert beweging, spijsvertering en gezondheid. Denkspellen voor honden zijn een geweldige manier om de mentale stimulatie en uitdaging van je hond te bevorderen. Deze spellen helpen om de intelligentie, het probleemoplossend vermogen en de concentratie van je hond te ontwikkelen. Denkspellen van Trimmi zijn speciaal ontworpen om de geest van je hond te stimuleren en kunnen verschillende vormen aannemen zoals puzzels, voerspeelgoed en interactief speelgoed hond. Ze kunnen je hond uitdagen om fysieke handelingen uit te voeren, puzzels op te lossen of beloningen te verdienen.

Knuffel voor hond

Sommige honden houden van knuffels om tegen aan te liggen, terwijl andere honden liever met een knuffel spelen. Met deze hondenknuffels van Trimmi kan dit allemaal. Alle Trimmi hondenknuffels zijn gemaakt van pluche, speciaal ontworpen voor honden. Deze knuffels zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen het kauwen en spelen van je hond. Het is ook piep speelgoed voor honden, wat de knuffel nog leuker maakt. Er zijn speeltjes en een snuffelmat verkrijgbaar die een combinatie bieden van een zachte knuffel en een interactief element, zoals piepjes en verstopte traktaties. Deze kunnen je hond bezig houden en plezier bieden terwijl hij knuffelt.

 

Waarom honden speelgoed kopen bij Trimmi?

Ben je op zoek naar een leuke uitdaging voor je hond, leuk hondenspeelgoed of wil je een honden knuffel kopen voor uw trouwe viervoeter? Trimmi heeft leuke, duurzame en uniek hondenspeelgoed, van uitdagende denkspellen voor je hond tot lieve hondenknuffels. Uiteraard zijn alle Trimmi artikelen gemaakt van veilig materiaal voor elk dier.

Bestellingen worden al vanaf €40,- gratis bij je thuisbezorgd en binnen 1 werkdag verzonden
Bekijk ook onze andere 
categorieën voor alcoholvrije dierenparfumnatuurlijke tekenbanden en fijne dierverzorging producten.