Denkspellen hond

Verwen jouw trouwe viervoeter met urenlang speelplezier, lekkere snacks en een voldaan gevoel.

~ Verminderd verveling en vernieling 
~ Verbeterde intelligentie, stimuleert het IQ
~ Bevordert beweging, spijsvertering en gezondheid

 

Denkspellen hond

Denkspellen of intelligentie speelgoed voor honden stimuleert het IQ, verbeterd de intelligentie, verminderd verveling en vernieling en bevordert beweging, spijsvertering en gezondheid. Denkspellen voor honden zijn een geweldige manier om de mentale stimulatie en uitdaging van je hond te bevorderen. Deze spellen helpen om de intelligentie, het probleemoplossend vermogen en de concentratie van je hond te ontwikkelen. Denkspellen van Trimmi zijn speciaal ontworpen om de geest van je hond te stimuleren en kunnen verschillende vormen aannemen zoals puzzels, voerspeelgoed en interactief speelgoed hond. Ze kunnen je hond uitdagen om fysieke handelingen uit te voeren, puzzels op te lossen of beloningen te verdienen.

Kauwspeelgoed hond

Kauwspeelgoed voor honden is speciaal ontworpen speelgoed dat is gemaakt om aan de kauwbehoefte van honden te voldoen. Honden hebben van nature de neiging om te kauwen en kauwspeelgoed kan helpen om hun tanden en tandvlees gezond te houden, verveling te voorkomen, stress te verminderen en helpen met een mentale stimulatie. 
Tanden reinigend speelgoed heeft speciale structuren wat helpt bij het reinigen van de tanden en het bevorderen van een gezond gebit bij jouw trouwe viervoeter. Ook heeft bijvoorbeeld de speelring noppen die het tandvlees van de hond masseren terwijl ze kauwen. Het bijtspeelgoed is gemaakt van duurzaam en veilig rubber, het is slijtvast met veel elasticiteit. 

Knuffel voor hond

Sommige honden houden van knuffels om tegen aan te liggen, terwijl andere honden liever met een knuffel spelen. Met deze hondenknuffels van Trimmi kan dit allemaal. Alle Trimmi hondenknuffels zijn gemaakt van pluche, speciaal ontworpen voor honden. Deze knuffels zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen het kauwen en spelen van je hond. Het is ook piep speelgoed voor honden, wat de knuffel nog leuker maakt. Er zijn speeltjes en een snuffelmat verkrijgbaar die een combinatie bieden van een zachte knuffel en een interactief element, zoals piepjes en verstopte traktaties. Deze kunnen je hond bezig houden en plezier bieden terwijl hij knuffelt.

Waarom honden speelgoed kopen bij Trimmi

Ben je op zoek naar een leuke uitdaging voor je hond, leuk hondenspeelgoed of wil je een honden knuffel kopen voor uw trouwe viervoeter? Trimmi heeft leuke, duurzame en uniek hondenspeelgoed, van uitdagende denkspellen voor je hond tot lieve hondenknuffels. Uiteraard zijn alle Trimmi artikelen gemaakt van veilig materiaal voor elk dier.

Bestellingen worden al vanaf €40,- gratis bij je thuisbezorgd en binnen 1 werkdag verzonden
Bekijk ook onze andere 
categorieën voor alcoholvrije dierenparfumnatuurlijke tekenbanden en fijne dierverzorging producten.