Speelgoed hond

Verwen jouw trouwe viervoeter met urenlang speelplezier!

~ Verminderd verveling en vernieling 
~ Bevordert gezonde tanden en tandvlees
~ Verbeterde intelligentie, stimuleert het IQ
~ Bevordert beweging, spijsvertering en gezondheid

 

   Honden speelgoed voor urenlang speelplezier

   Wist je dat 10 minuten snuffelen gelijk staat aan 30 minuten intensief buiten speuren?

   Als je op zoek bent naar hondenspeelgoed, tanden reinigend speelgoedintelligentie speelgoed of hondenknuffels, zijn er verschillende opties beschikbaar om je hond te vermaken en te voorzien in zijn speelbehoeften.
   Hondenspeelgoed kan variëren van kauwspeelgoed hond, interactief speelgoed hond, pluche speelgoed hond, apporteer speelgoed hond tot puzzel speelgoed hond. Tanden reinigend speelgoed, zoals kauwspeelgoed met speciale structuren helpt bij het reinigen van de tanden en het bevorderen van een gezond gebit bij je hond.

   Denkspellen hond

   Denkspellen of intelligentie speelgoed voor honden stimuleert het IQ, verbeterd de intelligentie, verminderd verveling en vernieling en bevordert beweging, spijsvertering en gezondheid. Denkspellen voor honden zijn een geweldige manier om de mentale stimulatie en uitdaging van je hond te bevorderen. Deze spellen helpen om de intelligentie, het probleemoplossend vermogen en de concentratie van je hond te ontwikkelen. Denkspellen van Trimmi zijn speciaal ontworpen om de geest van je hond te stimuleren en kunnen verschillende vormen aannemen zoals puzzels, voerspeelgoed en interactief speelgoed hond. Ze kunnen je hond uitdagen om fysieke handelingen uit te voeren, puzzels op te lossen of beloningen te verdienen.

    

   Knuffel voor hond

   Sommige honden houden van knuffels om tegen aan te liggen, terwijl andere honden liever met een knuffel spelen. Met deze hondenknuffels van Trimmi kan dit allemaal. Alle Trimmi hondenknuffels zijn gemaakt van pluche, speciaal ontworpen voor honden. Deze knuffels zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen het kauwen en spelen van je hond. Het is ook piep speelgoed voor honden, wat de knuffel nog leuker maakt. Er zijn speeltjes en een snuffelmat verkrijgbaar die een combinatie bieden van een zachte knuffel en een interactief element, zoals piepjes en verstopte traktaties. Deze kunnen je hond bezig houden en plezier bieden terwijl hij knuffelt.

    

   Waarom hondenspeelgoed kopen bij Trimmi?

   Ben je op zoek naar een leuke uitdaging voor je hond, leuk hondenspeelgoed of wil je een honden knuffel kopen voor uw trouwe viervoeter? Trimmi heeft leuke, duurzame en uniek hondenspeelgoed, van uitdagende denkspellen voor je hond tot lieve hondenknuffels. Uiteraard zijn alle Trimmi artikelen gemaakt van veilig materiaal voor elk dier.

   Bestellingen worden al vanaf €40,- gratis bij je thuisbezorgd en binnen 1 werkdag verzonden
   Bekijk ook onze andere 
   categorieën voor alcoholvrije dierenparfumnatuurlijke tekenbanden en fijne dierverzorging producten.