Supplementen

100% natuurlijke supplementen voor jouw trouwe viervoeter.

~ Rijk aan vitamines en omega's
~ Gezonde huid en glanzende vacht
~ Sterker imuumsysteem

Supplementen voor je hond en kat

De supplementen zalmolie en schapenvet kunnen nuttig zijn voor zowel honden als katten om hun gezondheid en welzijn te ondersteunen. Zalmolie is rijk aan omega-3 vetzuren, welke goed zijn voor een gezonde huid en vacht, gewrichtsgezondheid, goed voor hersenen, zenuwstelsel en hartgezondheid. Schapenvet bevat essentieel verzuren en vitamine E, welke goed zijn voor een gezonde huid en vacht en een sterk imuumsysteem. 
Het is belangrijk om supplementen zoals zalmolie en schapenvet altijd met mate te geven, check de juiste dosering voor jouw trouwe viervoeter onder productinformatie. 

Zalmolie hond en kat

Zalmolie is een bron van omega-3 vetzuren. Deze kunnen bijdragen aan een gezonde huid en vacht, het immuunsysteem ondersteunen en ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Het kan ook helpen bij de algehele gezondheid van het hart, de hersenen en de gewrichten van huisdieren. Voor honden kan zalmolie ook nuttig zijn bij huidaandoeningen, gewrichtsproblemen of allergieën. Het kan ook worden gebruikt om de glans van de vacht te verbeteren. Katten kunnen ook baat hebben bij zalmolie, vooral als ze last hebben van een droge huid of een doffe vacht. Het kan helpen bij het behoud van een gezonde huid en het verminderen van ontstekingen.

Schapenvet hond en kat

Schapenvet wordt vaak gebruikt als een supplement voor honden vanwege de gunstige effecten op de huid en vacht. Het bevat meestal essentiële vetzuren en vitamine E. Schapenvet kan helpen bij het voorkomen van een droge huid en jeuk en het bevordert een gezonde en glanzende vacht.
Schapenvet bonbons gecombineerd met knoflook wordt ook gebruikt om teken en vlooien af te weren vanwege de geur die het door de huid uitzendt na consumptie. Het is essentieel om deze bonbons met mate te geven, lees de juiste dosering bij de productinformatie.

 

Natuurlijke hondensnacks

Natuurlijke hondensnacks, kauwsnacks en kauwbotten voor honden zijn geweldige manieren om je hond te belonen en tegelijkertijd hun kauwbehoefte te bevredigen. Al onze hondensnacks zijn ook nog eens glutenvrij.

  • Gedroogde vleessnacks: dit zijn stukjes vlees die zijn gedroogd om een knapperige textuur te krijgen.
    Hieronder valt onder andere de kauwhoefjes en lamslong, dit zijn populaire vleessnacks onder de trouwe viervoeters.
  • Kauwstaafjes: deze zijn gemaakt van gedroogde runderhuid met daaromheen gedroogde kip. Ze zijn taai en helpen bij het reinigen van de tanden van je hond terwijl ze erop kauwen. Hieronder vallen de kauwsticks en kauwdonuts.
  • Gedroogde vis: gedroogde vis, zoals zalm, schol of ansjovis, is rijk aan omega-3 vetzuren en eiwitten. Het is een smakelijke en gezonde traktatie voor veel trouwe viervoeters.
  • Beloningsnacks: beloningssnoepjes voor honden zijn kleine traktaties die worden gebruikt om goed gedrag te belonen of gewoon als een traktatie. Er zijn meerdere populaire smaken verkrijgbaar in beloningsnacks bite, soft en mini. 
  • Fruit en groenten: sommige honden genieten van groenten zoals wortels of stukjes appel als snack. Zorg ervoor dat de groenten veilig zijn voor honden en snijd ze in hapklare stukjes. Leuke toevoeging om in de likmatten te serveren.

 

Waarom natuurlijke hondensnacks kopen bij Trimmi?

Ben je op zoek naar een natuurlijke hondensnack, een kauwbot voor je hond, zalmolie of schapenvet of wil je jouw hond uitdagen met een likmat? Trimmi heeft lekkere en gezonde hondensnacks, beloningsnacks, supplementen en te gekke designs likmatten. Uiteraard zijn alle Trimmi artikelen gemaakt van veilig materiaal voor elk dier.

Bestellingen worden al vanaf €40,- gratis bij je thuisbezorgd en binnen 1 werkdag verzonden
Bekijk ook onze andere 
categorieën voor lekkere katten en honden parfum, natuurlijke tekenbanden, fijne dierverzorging producten en leuk en uitdagend honden speelgoed.