Kauwsnacks

Heerlijke en natuurlijke kauwsnacks om je hond te voorzien van een smakelijke en langdurige bezigheid!

~ Vermindering van tandplak en tandsteen
~ Mentale stimulatie dus voorkomt verveling
~ Verlichting voor spanning en stress

 

 

Laat uw huisdier nooit alleen tijdens het eten van snacks en kauwbotten. Zorg altijd voor voldoende en vers drinkwater. 

Likbehoeften en kauwbehoeften van een hond 

Honden hebben van nature de nijging om te kauwen. Er zijn verschillende manieren om je hond te voorzien van deze behoeften zoals natuurlijke hondensnacks, kauwspeelgoed of een kauwbot voor honden.
Laat je hond minimaal 20 minuten per dag kauwen, dit is goed voor vermindering van tandplak en tandsteen, mentale stimulatie dus verminderd verveling en vernieling en verlichting voor spanning en stress. Gebruik hiervoor 100% natuurlijke kauwsnacks of kauwspeelgoed wat speciaal is ontworpen om aan de kauwbehoefte van honden te voldoen. 

Ook is likken bij honden natuurlijk gedrag, ze doen dit bijvoorbeeld om zichzelf te reinigen, voor smaak en interesse, om aandacht te vragen bij hun baasjes of om te kalmeren. Wanneer een hond veel likt komt er endorfine vrij komt in de hersenenen wat kan helpen te kalmeren in stressvolle situaties. Een likmat is een speciale mat waarop je hond kan likken, dit geeft je hond een mentale training of kalmeert je hond. Je kunt deze mat bijvoorbeeld invriezen met smakelijke ingrediënten om je hond bezig te houden en tevreden te stellen.

Natuurlijke hondensnacks

Natuurlijke hondensnacks, kauwsnacks en kauwbotten voor honden zijn geweldige manieren om je hond te belonen en tegelijkertijd hun kauwbehoefte te bevredigen. Al onze hondensnacks zijn ook nog eens glutenvrij.

  • Gedroogde vleessnacks: dit zijn stukjes vlees die zijn gedroogd om een knapperige textuur te krijgen.
    Hieronder valt onder andere de kauwhoefjes en lamslong, dit zijn populaire vleessnacks onder de trouwe viervoeters.
  • Kauwstaafjes: deze zijn gemaakt van gedroogde runderhuid met daaromheen gedroogde kip. Ze zijn taai en helpen bij het reinigen van de tanden van je hond terwijl ze erop kauwen. Hieronder vallen de kauwsticks en kauwdonuts.
  • Gedroogde vis: gedroogde vis, zoals zalm, schol of ansjovis, is rijk aan omega-3 vetzuren en eiwitten. Het is een smakelijke en gezonde traktatie voor veel trouwe viervoeters.
  • Beloningsnacks: beloningssnoepjes voor honden zijn kleine traktaties die worden gebruikt om goed gedrag te belonen of gewoon als een traktatie. Er zijn meerdere populaire smaken verkrijgbaar in beloningsnacks bite, soft en mini. 
  • Fruit en groenten: sommige honden genieten van groenten zoals wortels of stukjes appel als snack. Zorg ervoor dat de groenten veilig zijn voor honden en snijd ze in hapklare stukjes. Leuke toevoeging om in de likmatten te serveren. 

Waarom natuurlijke hondensnacks kopen bij Trimmi?

Ben je op zoek naar een natuurlijke hondensnack, een kauwbot voor je hond, zalmolie of schapenvet of wil je jouw hond uitdagen met een likmat? Trimmi heeft lekkere en gezonde hondensnacks, beloningsnacks, supplementen en te gekke designs likmatten. Uiteraard zijn alle Trimmi artikelen gemaakt van veilig materiaal voor elk dier.

Bestellingen worden al vanaf €40,- gratis bij je thuisbezorgd en binnen 1 werkdag verzonden
Bekijk ook onze andere 
categorieën voor lekkere katten en honden parfum, natuurlijke tekenbanden, fijne dierverzorging producten en leuk en uitdagend honden speelgoed.